Skip links

Caurplūdes ūdens ozona sistēmas Ozone Tech

Cena pēc pieprasījuma

Pārvietojamas ozonēta ūdens iekārtas ražošanas telpu mazgāšanai. Efektīva mokrobioloģiskā iedarbība uz virsmām, gaisu un kanalizācijas sistēmu.

Description

Mobila caurplūdes ozonēta ūdens iekārta no nerūsējošā tērauda korpusa. Integrēts ozona ģenerators ar gaisa padevi uz susunātāju. Iekārta savienojama ar lokālo ūdensvadu. Ozona iejaukšana ūdenī ar Venturi inžektoru.

Iekārtu paredzēts izmantot pārtikas pārstrādes cehos, dzesētajās produktu noliktavās, fermās telpu un darba virsmu mazgāšanai ar augstas koncentrācijas ozonētu ūdeni. Iekārtu var savienot ar paaugstināta spiediena ūdens mazgāšanas iekārtām. Iekārtas korpuss ir izturīgs pret saskarsmi ar ķīmiskajiem mazgāšanas līdzekļiem, kā arī ūdeni ūdeni. Šāda veida iekārta ir pārvietojama, tāpēc to var izmantot dažādās uzņēmuma vietās.

Ieguvumi: 1) kopējā baktēriju skaita samazināšana uz mazgājamām virsmām; 2 ķīmisko mazgāšanas līdzekļu blakus produktu un nosēdumu likvidēšana;3) baktēriju, vīrusu, sēnīšu iznīcināšana telpā; 4) notekūdeņu sistēmas attīrīšana; 5) efektīva mazgājamās telpas dezinfekcija.

Iekārtas izstrādātājs SIA “Ozone Tech”

 

Dokumenti

DN OWS 5G Plus Tecnical Data

DN OWS 10G/20G Technical Data